29 març Còctel Longines a THE EMBASSY
El passat divendres 15 de març, en el marc de les AUDI FIS WORLD CUP FINALS, que van tenir lloc de l’11 al 17 de març a Andorra, es va celebrar un sopar molt especial a Chef’s Table, l’espai gastronòmic de The Embassy.
L’esdeveniment organitzat per Longines, cronometrador oficial del mundial, i Suïssa Joiers, distribuïdor oficial de la marca a Andorra, va comptar amb 40 convidats, entre ells hi trobàvem premsa internacional, representants de la marca, amb l’assistència del seu vicepresident, el Sr. Charles Villoz, i clients VIP. Com a convidada d’honor va assistir-hi Paloma Lago, ambaixadora de Longines.
El sopar, en format còctel, creat per Oscar Manresa, Bernard Bach i Romain Fornell es va anomenar “Menú de les 7 Parròquies” on es van degustar plats com ara, els ja mítics escamarlanets cruixents (en homenatge al chef Robuchon), el sorprenent bikini trufat amb formatge comté, el salmó miso amb fulla sisho, les delicioses patates “Chef’s table” amb allioli picant, entre molts altres. Les postres les van protagonitzar Nos Macarons Boutique, les fruites osmotitzades i l’exquisit xarrup de suís. Tot això acompanyat del Champagne Ayala i una delicada selecció de vi blanc i negre dissenyada per la sommelier de Chef’s table, la Cristina Artigas.
Va ser una gran nit per celebrar el gran esdeveniment de Longines i d’Andorra.